Persondatapolitik

Sidst opdateret: 16.05.2018

Aspire, Bådmandsstræde 23, 1407 København K, har ansvar for de personlige data, du oplyser os og er derfor ansvarlig for dine personlige data i henhold til gældende love.

1. Vi tager beskyttelsen af dine personlige oplysninger alvorligt

Aspire tager beskyttelsen af vores besøgende og kunders personlige oplysninger alvorligt. Aspires persondatapolitik (“Persondatapolitikken”) gælder for alle personlige oplysninger, der indsamles af os eller afgives til os, uanset om det er offline eller online, inkl. personlige oplysninger, indsamlet eller fremsendt på vores hjemmesider (vores “Hjemmesider”) og alle mobilsider, applikationer, widgets samt andre interaktive funktionaliteter (samlet kaldet vores “Apps”) via vores officielle sociale mediesider (vores “Sociale Mediesider”) samt via e-mailmeddelelser (vores “Nyhedsbreve”), som vi sender til dig. Samlet set kaldet “Siderne”.

Helt kort:

Hvis du ikke kan acceptere vilkårene i denne Persondatapolitik, bedes du undlade at benytte vores Sider eller at afgive personlige oplysninger.

2. Personlige Oplysinger

Hvilke personlige oplysninger kan vi indsamle?

“Personlige Oplysninger” betyder oplysninger, der kan bruges til at identificere dig personligt. Eksempler på personlige oplysninger er:

Hvilke oplysninger vi indsamler, afhænger af din interaktion med os.

2.1 Hvordan indsamler vi personlige oplysninger?

Vi og vores serviceleverandører kan indsamle Personlige Oplysninger på flere forskellige måder, herunder:

Vi kan i nogle tilfælde bruge en tredjeparts betalingsservice til at behandle køb der foretages via Siderne. I disse tilfælde kan dine Personlige Oplysninger evt. blive indsamlet af denne tredjepart og ikke af os, og de vil være underlagt tredjepartens persondatapolitik frem for vores Persondatapolitik. Vi har ikke kontrol over denne tredjeparts brug eller videregivelse af dine Personlige Oplysninger og er ej heller ansvarlige derfor.

2.2 Hvordan bruger vi personlige oplysninger?

Vi kan gøre brug af Personlige Oplysninger:

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende Aspire behandling af dine personlige oplysninger, eller hvis du ønsker, at urigtige oplysninger korrigeres eller slettes.

En gang årligt kan du uden beregning få et uddrag af de personlige oplysninger, som Aspire har om dig, ved at sende os en underskrevet skriftlig anmodning til den adresse, der fremgår øverst på denne Persondatapolitik.

Ved at acceptere denne Persondatapolitik erklærer du dig indforstået med og giver dit samtykke til, at disse oplysninger kan blive delt.

3. Sikkerhed

Vi anvender rimelige organisatoriske, tekniske og administrative metoder til at beskytte Personlige Oplysninger, som vi er i besiddelse af. Desværre kan ingen dataoverførsler over internettet eller dataopbevaringssystemer garanteres at være 100% sikre.

Hvis du har grund til at tro, at din interaktion med os ikke længere er sikker (for eks. hvis du føler, at sikkerheden i forhold til oplysninger du har overført til os, er blevet kompromitteret), bedes du omgående informere os om problemet ved at kontakte os som beskrevet i afsnittet “Kontakt os” nedenfor.

4. Adgang, Ændringer og Valg

Du har flere valgmuligheder i forbindelse med vores brug og videregivelse af dine Personlige Oplysninger til markedsføringsformål.

Vær opmærksom på, at ændringer ikke nødvendigvis træder i kraft omgående. Vi bestræber os på at imødekomme din(e) anmodning(er) så hurtigt som muligt og senest 30 dage efter modtagelse af din anmodning. Vær desuden opmærksom på, at selvom du vælger ikke at modtage markedsføringsrelaterede henvendelser fra os, kan vi stadig sende dig vigtige administrative meddelelser, og du kan ikke framelde dig modtagelsen af sådanne administrative meddelelser.

Vi vil forsøge at imødekomme din anmodning så hurtigt som muligt. Bemærk dog, at der på trods af vores bestræbelser kan være oplysninger, tilbage i vores databaser og andre fortegnelser, som ikke bliver fjernet eller ændret. Bemærk desuden, at vi kan have behov for at bevare visse oplysninger til registreringsformål og/eller for at gennemføre transaktioner, som du påbegyndte, inden du anmodede om en sådan ændring eller sletning (for eks. når du foretager et køb eller deltager i en kampagne, vil du muligvis først kunne ændre eller slette de udleverede Personlige Oplysninger, efter at sådant køb eller kampagne er afsluttet).

5. Tredjepartssider

Denne Persondatapolitik omfatter ikke tredjeparts fortrolighedspraksis eller -procedurer i øvrigt, herunder tredjepart, der driver en hjemmeside, hvortil der linkes fra Aspire Sider, og vi er ikke ansvarlige derfor. Det forhold, at Aspire Sider indeholder et link, betyder ikke, at vi eller vores tilknyttede enheder støtter den side, hvortil der linkes.

Vi kan desuden give dig adgang til tredjeparts funktionaliteter, som giver dig mulighed for at lægge indhold ud på din(e) konto/konti til sociale medier. Vær opmærksom på, at alle oplysninger, som du udleverer ved at bruge disse funktionaliteter, er omfattet af den pågældende tredjeparts persondatapolitik og ikke af denne Persondatapolitik. Vi har ingen kontrol over og kan ikke holdes ansvarlige for tredjeparts brug af oplysninger, som du udleverer ved at bruge disse funktionaliteter.

Vi kan heller ikke holdes ansvarlige for andre organisationers retningslinjer og procedurer for indsamling, brug og videregivelse af oplysninger (herunder datasikkerhedsmetoder), så som Facebook, Apple, Google, Microsoft, LinkedIn, Instagram eller øvrige app-udviklere, app-udbydere, udbydere af platforme for sociale medier, udbydere af operativsystemer, udbydere af trådløse tjenester eller enhedsproducenter, herunder Personlige Oplysninger af enhver art, som du videregiver til andre organisationer via eller i forbindelse med de pågældende Apps eller vores Sociale Mediesider.

6. Opbevaringsperiode

Vi opbevarer kun dine Personlige Oplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i denne Persondatapolitik.

7. Følsomme oplysninger

Vi beder generelt om, at du ikke på eller via vores Sider eller på anden måde sender os eller videregiver følsomme Personlige Oplysninger (for eks. oplysninger vedrørende racemæssig eller etnisk oprindelse, politisk eller religiøs orientering eller overbevisninger i øvrigt, sundheds- eller helbredstilstand, tidligere straffe eller fagforeningsmedlemskab).

I tilfælde hvor det er nødvendigt at overføre følsomme oplysninger såsom konto eller bank oplysninger vil vi tydeligt oplyse, hvordan du kan gøre det på en sikker måde.

8. Opdateringer af denne Persondatapolitik

Vi kan til alle tider ændre denne Persondatapolitik. Du kan øverst på denne side se, hvornår denne persondatapolitik er “Senest opdateret”. Alle ændringer til denne Persondatapolitik træder i kraft, når vi lægger den reviderede Persondatapolitik på en Side.

9. Kontakt Os

Hvis du har spørgsmål til vores Persondatapolitik, er du velkommen til at kontakte os ved at klikke her.

Scroll to Top